Podcast: Single op reis, samen ontdekken

De ultieme podcast voor soloreizigers!

Aflevering 1: Geboekt, wat nu?

De reis naar jouw droombestemming is geboekt, laat het aftellen maar beginnen! Maar wat gebeurt er nu eigenlijk als je eenmaal geboekt hebt? En, wat zijn de eerste stappen die je zelf kunt zetten? Onze Shoestring-collega’s Laura, Esmee en Eveline helpen je op weg. De door jou gekozen vlucht komt aan bod, we bespreken hoe je contact legt met je medereizigers en je ontvangt een gouden tip van 1 van onze lokale reisbegeleiders.

Aflevering 2: Ga goed voorbereid op reis

Een goed begin is het halve werk! Wat mag je écht niet vergeten tijdens de voorbereiding van je reis?  Shoestring-collega’s Laura, Lidianne en Maaike delen hun ultieme tips met je, zodat je straks vol vertrouwen op reis gaat. Want psst, is je paspoort nog wel lang genoeg geldig? Hoe zat het ook alweer met het visum en de vaccinaties? En hoe kies je nou de juiste reisoufits? De dames vertellen je er alles over. 

Aflevering 3: Haal alles uit je reis

Het is bijna zover, ‘the final countdown’ is begonnen! Je hebt alles geregeld wat je moest regelen, nu is het tijd om aan de reis zelf te gaan denken. Hoe zorg je ervoor dat je er alles uit haalt wat erin zit? Shoestring-collega’s Laura, Janice en Eveline weten dit als ware globetrotters als geen ander. Een ‘tipje’ van de sluier: proef het lokale eten, houd je hoofd koel in onverwachte situaties én… wees een beetje lief voor je reisgenootjes.