8 Musthaves voor op & na je reis

Ga jij binnenkort op reis? Of ben je net teruggekomen van een reis? Bekijk dan vooral deze producten die jouw volgende reis nog leuker en gemakkelijker zullen maken of je laten terugdenken aan jouw mooie reis!

1. Duurzame koffers van Nortvi

Nog op zoek naar een handbagage koffer? Bekijk dan de site van Nortvi. Zij hebben duurzame koffers, die ook nog eens erg stijlvol zijn. Alle koffers van Nortvi hebben twee grote inpakruimten met speciale extra packing compartments. Super handig om jouw handbagage koffer geordend in te pakken en – geordend te houden. De koffers hebben ook nog eens fluisterwielen, waardoor je zowel comforabel en geruisloos kan reizen.

  

2. Fatboy Lamzac Lucht Zitzak

Deze zitzak neem je heel makkelijk overal mee naartoe! De Lamzac zitzak van Fatboy is eenvoudig om op te blazen, zonder dat je er een pomp voor nodig hebt. Door de zitzak een paar keer door de lucht te bewegen, kan je hem in een paar seconden vol laten lopen. Sluit hem nog even af en dan kan je lekker gaan liggen. De opblaasbare zitzak kan je ook zo weer laten leeglopen, opvouwen en meenemen naar huis. Ideaal om mee te nemen op vakantie!

3. Een reisposter van jouw reisroute met Shoestring

Zet jouw mooiste reisherinneringen om in een prachtige poster van reisposter.nl die je naar jouw smaak kan ontwerpen. Stippel jouw gemaakte reisroute uit, kies jouw favoriete stijl en zet je reis om in een tastbaar product voor aan de muur. Je kan zelf de formaten en materialen van de poster kiezen. De posters zijn zowel beschikbaar op papier als plexiglas, hout en textielframe. Via de Shoestring MijnSite kan je jouw Shoestring reisposter zelf ontwerpen.

   

 

4. Packing cubes van Sunflake

Ook altijd problemen met het netjes inpakken van je koffer? Dan zijn de packing cubes van Sunflake een absolute must-have voor jou! Packing cubes zorgen ervoor dat jouw backpack of koffer georganiseerd blijft en je kan ook nog eens meer meenemen. De Sunflake packing cubes beschermen jouw kleding daarnaast van kreuken. Kies uit de 3- of 4-delige set en ga georganiseerd op jouw volgende reis.

 

5. Kraskaart van het Reishoekje

Laat zien hoeveel landen jij al hebt bezocht door het op de wereldkraskaart weg te krassen. De landen op de kaart zijn eenvoudig weg te krassen met een muntje. Hang de kaart op aan een muur en kras het land wat je hebt bezocht weg elke keer dat je naar een nieuwe bestemming gaat. Zo is het een steeds veranderde kaart. Je vindt de Kras de Wereld kaart op de website van het reishoekje.

    

 

6. Duurzame handdoeken van SooBluu

Wij zijn helemaal fan van de handdoeken van SooBluu! De microvezel handdoeken van SooBluu zijn duurzaam, zacht, lichtgewicht en sneldrogend. 1 handdoek wordt gemaakt van 20 gerecyclede petflessen. Zo proberen ze de oceanen en het milieu te bevrijden van de grote hoeveelheid plastic. De handdoeken wegen maar 340 gram en passen daardoor makkelijk in je koffer zonder te veel ruimte of gewicht in te nemen. Maak een keuze uit de verschillende kleurrijke prints en neem de handdoek mee naar jouw volgende vakantie of stranddag.

   

 

7. Bucketlist boek voor op reis

Maak jouw reis leuker met het Bucket List boek. In dit boek vind je 250 grappige en unieke dingen die je gedaan moet hebben tijdens je reis. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat, het Bucket List boek voor op reis zorgt ervoor dat jouw vakantie nog leuker wordt! In het boek vind je ook nog ruimte om je eigen Bucket List op te stellen en jouw mooiste reisfoto’s in te plakken. Bestel jouw Bucket List boek op de website van  het reishoekje.

    

 

8. One line a day reisdagboekje van Ikwilmeerreizen.nl

Wil je graag jouw reisherinneringen bijhouden, maar ben je niet van plan op hele verhalen op te schrijven? Het one line a day reisdagboekje is dan een leuke musthave voor tijdens jouw komende reis. Het is een compact boekje waarin je jouw highlights van de dag kan opschrijven. Altijd leuk om terug te lezen wat je op reis hebt gedaan en terug te gaan naar dat moment. Op ikwilmeerreizen.nl vind je naast het One line a day boekje nog veel meer inspiratie voor originele cadeaus voor reizigers.