Wat te doen in Colombia?

9x gave excursies in Colombia

Bogotá - Fietstocht

Tour op de fiets door het centrum en aanliggende wijken van Bogotá. Inclusief gids en fiets, exclusief eventuele entreegelden. Excursie duurt een halve dag.

Medellín - Stadstour

Wandeling door het gezellige centrum van Medellín, bezoek museum Antioquía en rit in metro en zogenaamde metro cable.

Minca - Koffietour

Kom alles te weten te komen over de koffieplantages van deze regio. Uiteraard krijg je de kans om zelf wat heerlijke koffie te proeven!

San Agustin - Paardrijdtocht

Paardrijdtocht naar verschillende archeologische opgravingen omgeven door een prachtige natuur en vele vergezichten.

Santa Marta - Tayrona Nationaal Park

Brulapen, arenden, condors, leguanen en zelfs de jaguar kun je in dit park aantreffen. Maak een wandeling door deze groene jungle.

Palomino - Tuben

Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur en tijdens het afvaren kan je genieten van de omringende natuur en de diertjes die zich zo nu en dan laten zien.

Medellin - Bezoek Guatapé & Peñol

Het charmante Guatapé is een kleurrijk dorp en staat  tevens bekend om het nabijgelegen stuwmeer Peñol-Gautapé en de miljoenen jaren oude rotsformatie Piedra de Peñol. Als je deze beklimt heb je het beste uitzicht over het meer en het dorp.

Villa de Leyva - Bus- of paardrijdtocht

Met de bus of te paard bezoek je interessante plekken in de omgeving van Villa de Leyva, zoals het Fossilmuseum, het astronomisch centrum en een klooster.

San Agustin - Tour met Chiva bus

Rijdend in een traditionele Colombiaanse Chiva ontdek je de omgeving van San Agustin en ga je o.a. naar Isnos, Alto de los Idoles en Estrecho de Magdalena.