Menu

Reizen naar Argentinië

Ben je van plan een Argentinië rondreis te maken? Dit land in Zuid-Amerika is ontzettend veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Zon, zee, strand, maar ook bruisende steden, prachtige natuurgebieden en culturele hoogtepunten. Tijdens een rondreis door Argentinië heb je de mogelijkheid om een perfecte mix tussen deze activiteiten te maken. Zo kun je optimaal van dit boeiende land genieten!

Alleen al met een citytrip naar Buenos Aires kun je je dagen vermaken tijdens je rondreis door Argentinië. In deze stad kun je je hart ophalen wat betreft historie, cultuur en architectuur. En ben je de drukte even beu? Dan kom je lekker tot rust in één van de groene parken in de stad. Buenos Aires is geweldig om per fiets te verkennen. Bezoek de typische havenwijk ‘La Boca’. Tussen de kleurrijke huizen geniet je van heerlijke Argentijns-Italiaanse gerechten en de dansende mensen.

Córdoba is de tweede grootste stad van het land en een aanrader om te bezoeken tijdens je Argentinië rondreis. Historische architectuur wordt hier afgewisseld door moderne gebouwen; erg indrukwekkend!

Reis je door Argentinië, dan beleef je nog veel meer hoogtepunten dan alleen deze bruisende steden.

Letterlijk, want op grote hoogte kijk je je ogen uit in het Andes-gebergte: onvergetelijke vergezichten vanaf besneeuwde bergtoppen. Aan mooie natuur trouwens geen gebrek tijdens het rondreizen door Argentinië. Indrukwekkende watervallen in het tropisch regenwoud, woestijnen, oneindige grasvlaktes, gletsjers, wijnplantages; niet vaak zie je zo’n gevarieerd natuurlandschap. En ook de grote diversiteit aan plant- en diersoorten -vooral in Patagonië- maakt reizen door Argentinië een geweldige ervaring voor natuurliefhebbers.

Tijdens je rondreis door Argentinië heb je de mogelijkheid de natuur op een spectaculaire manier te ontdekken. Zo vaar je bijvoorbeeld per speedboot tot vlak onder de watervallen; een grootse ervaring. Ook op het gebied van amusement kom je niets te kort tijdens het rondreizen door Argentinië. Buenos Aires is natuurlijk dé tangostad bij uitstek. Wat is er leuker dan tijdens je Argentinië reis deze prachtige dans te leren van mensen waar tango door hun bloed stroomt?

Wil je met je familie op reis naar Argentinië bezoek dan ook eens de website van onze zusterorganisatie Koning Aap: Familiereizen Argentinië