Menu

Reizen naar Armeniƫ

Ben jij van plan om binnenkort af te reizen naar Armenië? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over dit bijzondere land. Wat leuke weetjes over Armenië zijn dat het land meer dan 200 rivieren en zo’n 100 pittoreske meren kent, maar er geen één van die rivieren bevaarbaar is door de vele hoogteverschillen en de stroomversnellingen. Daarnaast ligt maar 10% van Armenië lager dan 1000 meter! Het wonderschone en ongerepte berglandschap laten je genieten tijdens onze rondreizen naar Armenië.

Het geloof voor de Armeniërs is erg belangrijk. De bevolking is over het algemeen Armeens-orthodox. Tijdens de Sovjetperiode waren kerkdiensten verboden en werden priesters en religieuze leiders vervolgd. Zeventig jaar lang was het belangrijke geloof zo goed als onzichtbaar, maar toen de Sovjet-Unie uiteen viel werden kerken en kloosters in een razend tempo opnieuw opgebouwd. De oude tradities bloeiden (gelukkig) weer helemaal op. Tijdens onze rondreizen beleef je wat het geloof betekent in Armenië.

Als specialist helpen wij je graag verder met het regelen van jouw Armenië rondreis. In het menu vind je alle informatie over het land Armenië.