Menu

Reizen naar Colombia

Wandelen, paardrijden, fietsen... we doen het allemaal tijdens onze Colombia reizen! We gaan op trektocht door de nationale parken en sluiten aan de Caraïbische kust af op het ritme van de salsa. Een ding is zeker: vervelen zal je je niet in Colombia! Reis je met ons mee?

Tijdens het rondreizen door Colombia kom je erachter dat dit land ontzettend gevarieerd is. Prachtige uitzichten, de kleurrijke en vriendelijke bevolking; het heerlijke eten, het is duidelijk: reizen naar Colombia is een unieke ervaring. De Spaanse cultuur met de daarbij behorende tradities heeft nog veel invloed tot op de dag van vandaag.

Koffie en Colombia zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Heerlijke koffie afkomstig van een van de vele koffiefinca’s proberen is een must! Bezoek tijdens je rondreis door Colombia een koffiefinca, leer alles over het proces en vergeet vooral niet wat koffie te kopen zodat je ook thuis nog kan genieten. Zo zal je de smaak niet snel vergeten!

Rondreizen door Colombia betekent kennismaken met veel verschillende facetten van dit prachtige land. Dit swingende land zal altijd een speciale plek in je hart innemen!

Wil je met je familie op reis naar Colombia bezoek dan ook eens de website van onze zusterorganisatie Koning Aap: Familiereizen Colombia