Menu

Reizen naar Jordaniƫ

Wie besluit door Jordanië te reizen, kan spectaculaire bezienswaardigheden verwachten. De fascinerende oude stad Petra, het schitterende woestijnlandschap van Wadi Rum en de Romeinse opgravingen van Jerash. Een rondreis Jordanië zorgt voor onvergetelijke momenten!

Maak je door Jordanië een rondreis, dan ontdek je wat voor rijke historie dit land heeft. Daarnaast behoort dit gebied tot één van de meest gastvrije landen ter wereld. Dit maakt het rondreizen door Jordanië erg aangenaam. Reis je door Jordanië, dan geniet je van een zonnig land vol wonderlijke bezienswaardigheden. De ruïnestad Petra is daar een mooi voorbeeld van. Deze stad ligt in een kloof, tussen de heuvels en is voor een deel uitgehakt uit rotsen. Deze uitgehouwen rotsen zijn prachtig gekleurd; roze, geel en dieprood. Het levert spectaculaire beelden op. Absoluut één van de hoogtepunten van jouw Jordanië rondreis.

In de Jordaanse hoofdstad Amman breng je tijdens je Jordanië rondreis een bezoek aan musea, het Romeinse amfitheater en de citadel. Rondreizen door Jordanië laten je ook kennismaken met de mooiste plekken van Wadi Rum. Als een echte bedoeïen kun je per dromedaris of jeep door dit gebied reizen. Een onvergetelijke tocht door deze schitterende woestijn!

Bezoek je tijdens je Jordanië rondreis Aqaba, dan is een duik- of snorkeltrip zeker de moeite waard. De Rode Zee, waaraan Aqaba ligt, staat bekend om zijn prachtige koraalriffen met een enorme variëteit aan tropische vissen. Uitrusten doe je aan het strand en langs de boulevard is het heerlijk flaneren. In één van de vele visrestaurantjes smul je van de vele soorten verse vis.

Overal in Jordanië vind je theehuizen. Hier wisselen mannen onder genot van een waterpijp de laatste nieuwtjes uit. Maak je een Jordanië rondreis, dan wordt je met open armen door de gastvrije en uiterst vriendelijke bevolking ontvangen. Je bent verzekerd van een boeiende en afwisselende reis door een prachtig en gastvrij land!

Wil je met je familie op reis naar Jordanië bezoek dan ook eens de website van onze zusterorganisatie Koning Aap: Familiereizen Jordanië