Reizen naar LAOS
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Rondreis Laos: reizen in rust

Maak je een rondreis Laos, dan wordt het je meteen duidelijk: dit Aziatische land is absoluut authentiek en (gelukkig) nog niet ontdekt door het massatoerisme. Een moderne infrastructuur vind je er niet, wel een indrukwekkende natuur en een buitengewoon vriendelijke bevolking. Rondreizen door Laos zal je een enorme rust brengen; geniet van de ongerepte natuur, de stilte en de rijke cultuur.

Cultuur en religie zijn de belangrijkste speerpunten in Laos. Dat is duidelijk te zien aan de vele tempels, pagodes, monniken en rituelen van de lokale bevolking die je tijdens het rondreizen door Laos tegenkomt. De Mekong rivier is van grote betekenis voor de Laotianen; gezien het ontbreken van infrastructuur, verloopt het transport voornamelijk via de rivieren. De Mekong rivier en omliggende delta’s zijn als de levensader van Loas. Reis je er langs, maak dan een (meerdaagse) boottocht over de rivier en zie langzaam de prachtige omgeving aan je voorbij glijden!

In Vientiane, de hoofdstad van Laos, is hét nationale symbool te vinden: de Pha That Luang. Deze tempel heeft een glinsterende gouden stoepa. Prachtig om te zien en zeker een bezoekje waard tijdens je rondreis Laos. Verder vind je in de hoofdstad, naast de vele andere tempels, overblijfselen uit de tijd dat de macht over Indochina in handen was van de Fransen. De stad Luang Prabang is het culturele hoogtepunt van Laos. Deze traditionele stad is lange tijd afgesloten geweest van de rest van de wereld en heeft een plek op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Er valt ontzettend veel te zien. Onvergetelijk is het uitzicht vanaf de heuvel waarop de Phu Si-tempel ligt.  

Zodra je de steden verlaat en je reis door Laos verder voortzet, word je overdonderd door het prachtige landschap. Ruig gebergte, oerwoud en plattelandsgebieden waar koffie en thee geteeld wordt wisselen elkaar af.Wandeltochten leiden je langs schitterende bossen en mooie rijstvelden. In Vang Vieng kun je gaan tuben, waarbij je heerlijk ontspannen in een opgeblazen band de rivier afdobbert terwijl je geniet van het prachtige landschap. Het zal je opvallen dat Laos een zeer dun bevolkt land is en er daarom maar weinig drukte en hectiek is. Alles gaat ook wat langzamer. De groepsreizen naar Laos laten je helemaal tot rust komen. 

Wil je je tijdens een rondreis Laos laten meevoeren in het rustige leven van de Laotianen? Je bent verzekerd van een onvergetelijk reis!

Alle groepsreizen in LAOS

 

Toon meer trips met andere data

Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden