Reizen naar MADAGASCAR
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Rondreis Madagascar: fascinerende flora en fauna!

Ga je op reis naar Madagascar, dan ga je naar één van de grootste eilanden ter wereld. Madagascar wordt ook wel beschreven als een mix van Afrika’s intense kleuren met de mysteries van Azië. Tijdens je rondreis door Madagascar geniet je met volle teugen van de prachige flora en fauna op dit eiland. Dit eiland bevat een fascinerende wereld van kameleons, baobabs, lemuren en orchideeën. Madagascar is meer dan 1.500 kilometer lang en bijna 600 kilometer breed. Hierdoor kom je tijdens de rondreis ook nog eens uiteenlopende landschappen tegen. 

Natuurliefhebbers die rondreizen op Madagascar, zullen de reis van hun leven maken. Op dit eiland kom je verschillende planten- en dierensoorten tegen die nergens anders te vinden zijn. De indri, een halfaap met grote ogen, is alleen op deze plek van de wereld in het wild te vinden. Ook de Madagascar-gekko’s zijn alleen te bewonderen op dit eiland. Een rondreis over Madagascar is een unieke ervaring! 

Een rondreis over Madagascar is niet alleen de moeite waard om de bijzondere dieren die je nog nooit eerder zag. Ook het gevarieerde landschap zal een grote indruk op je maken. Het binnenland met schitterende hoogvlaktes met rode rotsformaties, het tropisch regenwoud, de kanalenstelsels; reis je door Madagascar dan kom je dit natuurschoon allemaal tegen. 

In het Ranomafana National Park kun je tijdens je rondreis door Madagascar te midden van de jungle op zoek naar ringstaartmaki’s en de unieke gouden bamboe lemuur en dansende sifaka’s. Een klim dwars over het rostplateau van Isalo National Park brengt je daarnaast naar dePiscine Naturelle, waar je een verfrissende duik kunt nemen. Rondreizen door Madagascar brengt je van het ene naar het andere hoogtepunt! En, niet te vergeten, de gastvrije en vriendelijke bevolking maakt dat je je tijdens de rondreizen over Madagascar helemaal thuis voelt op dit prachtige eiland! Geniet!

Alle groepsreizen in MADAGASCAR

 

Toon meer trips met andere data

Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden