Menu

Reizen naar Panama

Wie door Panama reist, verveelt zich niet. Dit boeiende land, dat Midden- en Zuid-Amerika met elkaar verbindt, heeft een prachtige flora en fauna, paradijselijke stranden en idyllische eilandjes. Vooral voor vogelliefhebbers, snorkelaars en duikers is een rondreis door Panama ultiem genieten! Maar naast al dit natuurschoon, is er nog veel meer te zien in dit zonnige land. De pittoreske dorpjes en de hoofdstad Panama-Stad zijn ook zeker de moeite waard. 

Wie naar Panama gaat en Panama-Stad bezoekt, zal de bijzondere combinatie van oud en nieuw ontdekken. Moderne architectuur gaat hier hand in hand met de koloniale wijken, forten en ruïnes. Bocas del Toro is één van de hoogtepunten van je rondreis door Panama. Deze eilandengroep ten noorden van het land is dé plek om in je hangmat weg te dromen en te genieten van de sprookjesachtige stranden en de lieflijke, kleurrijke houten huisjes op palen. Het is hier fantastisch snorkelen en duiken tussen de schitterende koraalriffen. Tijdens een boottocht kun je dolfijnen spotten en genieten van het helderblauwe water. ’s Avonds smul je van de exotische Caribische maaltijden met vis, kreeft of schaaldieren… Rondreizen in Panama is reizen in het paradijs! 

In het binnenland valt tijdens je Panama rondreis ook genoeg te zien. Indrukwekkende gebergten, kleine en grote rivieren, vruchtbare koffieplantages en honderden vogelsoorten. Reizen naar Panama is een genot voor vogelliefhebbers en natuurfanaten. Tijdens het rondreizen door Panama, bezoek je ook Boquete: een klein dorpje gelegen op 1.060 meter boven zeeniveau. Het klimaat is hier iets koeler en daarom kunnen hier bloemen, groenten, koffie en citrusvruchten verbouwd worden. De Gnobe-Bugle Indianen leven op de steile hellingen. In de bergen rond Boquete kun je tijdens de rondreizen door Panama prachtige wandelingen maken die je niet snel zal vergeten!

Reis je naar Panama, dan kom je terecht in een land met een oogverblindende natuur en een relaxte sfeer. Een rondreis door Panama is een echte aanrader voor natuur- en vogelliefhebbers en voor mensen die willen proeven van het paradijs op aarde.