Menu

Single reizen Panama

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Panama ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Panama. Je single reis door Panama laat je kennis maken met idyllische eilanden, paradijselijke stranden en prachtige flora en fauna. Hoofdstad Panama-Stad en de pittoreske dorpjes zijn ook erg bijzonder.

Een ware smeltkroes van oud en nieuw vind je in Panama-Stad: ruïnes en forten, moderne architectuur en koloniale wijken wisselen elkaar af. Je single reis door Panama is niet compleet zonder een bezoek aan de Bocas del Toro, een noordelijk gelegen eilandengroep waar je kunt genieten van sprookjesachtige stranden en vanuit je hangmat kunt wegdromen over de kleurrijke huisjes op palen.

Genieten van de helderblauwe zee, duiken en snorkelen tussen prachtige koraalriffen en dolfijnen spotten tijdens een boottocht behoren hier tot de mogelijkheden. Reizen door het paradijs, zo worden de single reizen door Panama ook wel genoemd.

In het binnenland geniet je tijdens je Panama single reis van honderden vogelsoorten, koffieplantages, spectaculaire gebergten en rivieren. Tijdens de single reizen door Panama mag je zeker Boquete niet missen: een dorpje op een hoogte van 1.060 meter boven zeeniveau. De Gnobe-Bugle indianen kom je gedurende de single reizen in Panama tijdens een wandeling in dit gebied tegen, zij leven op de steile hellingen.

Aan oogverblindende natuur en een relaxte sfeer zal het zeker niet ontbreken tijdens je single reis door Panama.

Ga mee op een van onze single reizen Panama!