Menu

Reizen naar Portugal

Ga mee op een van onze rondreizen Portugal. Je hoeft niet ver te vliegen om toch de vele verschillende kanten van een land te ontdekken. Portugal is het perfecte bewijs van hoe afwisselend een klein land kan zijn. Het groene en ruige noorden staat in schril contrast met het warme zuiden, terwijl de negen eilanden die samen de Azoren maken ook ieder weer een heel eigen karakter hebben. Ontdek de ongerepte landschappen op onze rondreis Azoren.

De immense rijkdommen die in de koloniale periode door Portugal zijn vergaard, zijn nog altijd goed zichtbaar. Laat je verrassen door indrukwekkende kastelen, herenhuizen en monumenten. Ook in de prachtige steden Lissabon en Porto vind je een rijke historie.

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, heeft alles wat je nodig hebt. Van een prachtig historisch stadscentrum met smalle straatjes tot de zee praktisch om de hoek. Snuif hier de cultuur en proef de lokale lekkernijen. Sluit de dag af onder het genot van verse sardientjes en nostalgische fado muziek in een knusse tasca. Een rondreis door Portugal is iets om je vingers bij af te likken!

Ontdek de vele bezienswaardigheden in Porto. Stap op de boot voor een rondvaart over de Douro en leer de stad beter kennen vanaf het water. Bewonder de prachtige landschappen en gebouwen van Ribiera en Vila Nova de Gaia. Vergeet ook vooral niet een glaasje portwijn te drinken. Je kunt verschillende soorten proeven tijdens een rondleiding door de wijnkelders. Op onze rondreizen door Portugal ontdek je de veelzijdigheid van dit prachtige land!

Wil je met je familie op reis naar Portugal bezoek dan ook eens de website van onze zusterorganisatie Koning Aap: Familiereizen Portugal