Reizen naar RUSLAND
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Rondreis Rusland: een geweldige indruk van het grootste land

Een rondreis door Rusland vergeet je je hele leven niet meer. Rusland is met een oppervlakte van 17 miljoen vierkante kilometer het grootste land ter wereld. Rondreizen door Rusland doe je dus niet zomaar even. Wil je een groot deel van het land verkennen, dan moet je daar ruim de tijd voor nemen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een citytrip naar Moskou en Sint Petersburg te maken om zo een mooie indruk van het land te krijgen. Hoe je ook reist, één ding is zeker: door Rusland reizen is anders!

Sommige reizigers kiezen ervoor om Rusland op eigen houtje te verkennen door de Transmongolië Express te nemen. Wil je veel te weten komen over het land, dan is reizen naar Rusland middels een rondreis met echte Ruslandkenners een aangename manier. Je maakt kennis met een rijke cultuur en speciale tradities. Tijdens de rondreizen door Rusland bezoek je uiteraard de hoofdstad Moskou. Hier kijk je je ogen uit wanneer je langs alle monumentale gebouwen loopt. Aan het Rode Plein vind je het Kremlin, het historische centrum van de stad Moskou welke bestaat uit een indrukwekkende verzameling van middeleeuwse kerken. Eén van de vele hoogtepunten die je tijdens je rondreis door Rusland tegenkomt.

Tijdens je rondreis door Rusland vind je overal de invloeden van de verschillende tsaren terug. Een imposant voorbeeld is de Basiliuskathedraal, gebouwd in Oudrussische bouwstijl in opdracht van tsaar Iwan de Verschrikkelijke. Het verhaal gaat dat Iwan de Verschrikkelijke de ogen van de architect liet uitsteken, zodat hij nooit meer zoiets perfects zou kunnen maken… Naast alle culturele bezienswaardigheden is een citytrip naar Moskou ook ideaal om te genieten van de vele modewinkels, cafeetjes, fonteinen en het speciale Russische eten!

Een citytrip naar Sint Petersburg tijdens het rondreizen door Rusland doet zeker niet onder aan je bezoek aan Moskou. Sint Petersburg werd in 1703 gesticht door tsaar Peter de Grote. De stad is gebouwd op vele eilanden welke met elkaar verbonden zijn door bruggen. Het centrum van de stad staat vol schitterende, historische gebouwen. Daarnaast zal een bezoek aan de Hermitage, één van de beroemdste musea ter wereld, een waar hoogtepunt zijn als je door Rusland reist. En, Sint-Petersburg ‘by night’ is ook al een hele belevenis op zich. Alles om je heen is prachtig verlicht en dat zorgt voor een sprookjesachtig gevoel tijdens je Rusland rondreis!

Alle groepsreizen in RUSLAND

 

Toon meer trips met andere data

Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden