Reizen naar RUSLAND
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Rusland

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Rusland ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Rusland. Een single reis door Rusland zul je nooit meer vergeten. Een korte citytrip naar Moskou en Sint Petersburg uit onze selectie van single reizen naar Rusland is een mooi alternatief als je weinig tijd hebt om Rusland te verkennen!

Wil je veel te weten komen over Rusland, dan kun je veel leren van de echte Ruslandkenners. De rijke cultuur en speciale tradities ontdek je tijdens de single reizen door Rusland en een bezoek aan de hoofdstad Moskou mag absoluut niet ontbreken.

Aan het Rode Plein ligt het Kremlin, het historische centrum van de stad Moskou dat bestaat uit indrukwekkende middeleeuwse kerken. Zonder een bezoek aan het Rode Plein is je single reis door Rusland niet compleet.

Tijdens je single reis door Rusland vind je op verschillende plaatsen invloeden van de tsaren terug, zo ook bij de Basiliuskathedraal. Dit Russische icoon zal bij iedereen op het netvlies gebrand staan. Een citytrip naar Moskou is zeker geschikt om te genieten van de winkels, cafeetjes en fonteinen. Ook een typisch Russisch diner mag niet ontbreken!

Evenals Moskou bruist ook Sint Petersburg tijdens onze single reizen door Rusland. De stad ligt verspreid over meerdere eilanden die met elkaar verbonden zijn door middel van bruggen. Het Hermitage museum is wereldberoemd en de stad kent schitterende, historische gebouwen. Voor een sprookjesachtig gevoel is het zeker de moeite waard om Sint-Petersburg ‘by night’ te bezoeken tijdens je Rusland single reis!

Ga mee op een van onze single reizen Rusland!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden