Reizen naar TANZANIA
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Rondreis Tanzania: reizen naar de Serengeti

Een droom van velen: een safari in Tanzania. Rondreizen door het prachtige Tanzania is vooral populair door de fascinerende flora en fauna van het land. Wellicht het meest bekende voorbeeld hiervan is het wildreservaat Serengeti Nationaal Park. Tijdens je rondreis door Tanzania vind je hier immense kuddes wilde dieren. Daarnaast vind je in de Serengeti ook de Ngorongoro-krater, met in het midden een zoutmeer. 

Wil je tijdens je rondreis een safari in Tanzania maken, dan is het Serengeti Nationaal Park hiervoor de perfecte plaats. Ongeveer zes miljoen hoefdieren, zoals zebra’s, gnoes en gazellen leven hier. Leeuwen, cheeta’s, luipaarden en hyena’s komen hier veel voor en bij de Ngorongoro-krater vind je zelfs neushoorns, ooievaars, flamingo’s, ibissen en salamanders. 

Naast de Serengeti biedt een rondreis door Tanzania nog veel meer hoogtepunten. Letterlijk, want in Tanzania staat de Kilimanjaro. Met een kleine zes kilometer is deze berg de hoogste van het Afrikaanse continent. Mount Kilimanjaro beklimmen is mogelijk en onvergetelijk door de afwisselende klimaten en prachtige vergezichten. Deze berg alleen al is het reizen naar Tanzania de moeite zeker waard! Maak je door Tanzania een rondreis, dan kun je ook een bezoek brengen aan het grootste meer van Afrika: het Victoriameer. Dit meer is ongeveer net zo groot als heel Ierland en hier vind je onder andere nijlpaarden. In het meer liggen diverse eilandjes. 

Je kan je rondreis door Tanzania afsluiten op Zanzibar. Dit eiland hoort bij Tanzania en reis je daar heen, dan word je omringd door Arabische sferen. Op Zanzibar kun je een specerijentoer maken, of heerlijk dineren met vers gevangen kreeft. Even uitrusten? Dat kan perfect aan de hagelwitte stranden… 

Rondreizen door Tanzania brengt je op veel verschillende, boeiende plekken. Natuurliefhebbers zullen de tijd van hun leven hebben tijdens een rondreis door Tanzania. Wilde dieren zijn hier in overvloed te bekijken tijdens een safari. De uiterst vriendelijke bevolking laat je overal welkom voelen tijdens je rondreis door Tanzania en ontvangt je met open armen. Rondreizen door Tanzania is dus in alle opzichten de moeite waard!

Alle groepsreizen in TANZANIA

 

Toon meer trips met andere data

Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden