Menu

Reizen naar Thailand

Wie wil het niet, een rondreis Thailand maken. Dit land is speciaal door haar veelzijdigheid en de vele contrasten. Een rijke cultuur, prachtige natuur, de heerlijke Thaise keuken en drukke, lawaaiige steden; dit land heeft het allemaal. Reizen door Thailand is zeker een speciale belevenis!

Degenen die gaan rondreizen door Thailand zullen ongetwijfeld de stad Bangkok aandoen. Het chaotische verkeer, het uitgebreide nachtleven, de kleurrijke markten, grote shopping malls en de tempels die tussen de wolkenkrabbers staan; alles zorgt voor een onuitwisbare indruk. Je komt tijd tekort, want in Bangkok is zoveel te beleven en te bezichtigen!

De natuur is het reizen naar Thailand ook zeker waard. Of je nu een trektocht maakt door de bergen en de kleurrijke bergstammen ontmoet of het avontuur van de jungle opzoekt, genieten doe je zeker! Ook de stranden van het land zijn schitterend. Maak je door Thailand een rondreis, dan kun je even van alle indrukken bijkomen op de meest idyllische stranden en tropische eilanden. Houd je van wat avontuur als je naar Thailand op reis gaat? Waag je dan aan een duikcursus of beoefen een van de vele watersporten die in Thailand mogelijk zijn.

Reizigers die deelnemen aan groepsreizen door Thailand zullen uitgebreid kennismaken met de boeddhistische cultuur. Door het hele land zijn boeddhistische tempels en beelden te vinden. De ene nog mooier dan de andere. Sukhothai en Ayutthaya zijn wat dit betreft echte hoogtepunten te noemen. Historisch park Sukhothai is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Tijdens je rondreis Thailand kijk je hier je ogen uit tussen de enorme Boeddhabeelden en schitterende lotusvijvers. De stad Ayutthaya prijkt eveneens op de werelderfgoedlijst en zit vol historie, maar heeft ook een modern gedeelte.

Chiang Mai is ook een prachtige stad die je tijdens je groepsreis door Thailand kunt bezoeken. In deze toeristische stad vind je tientallen tempels. Daarnaast kun je er heerlijk ontspannen in een van de vele massagesalons of een bezoek brengen aan de kilometerslange avondmarkt. Thailand, groepsreizen door dit land zijn veelzijdig en onvergetelijk. De bruisende steden, de fantastische natuur en indrukwekkende cultuur blijven je altijd bij en maken je rondreis Thailand de reis van je leven!

Wil je met je familie op reis naar Thailand bezoek dan ook eens de website van onze zusterorganisatie Koning Aap: Familiereizen Thailand