Menu

Reizen naar Turkije

Tijdens het rondreizen in Turkije, waan je je regelmatig in het verleden. Modern en traditie gaan hier hand in hand en overal om je heen ademt het land een prettige sfeer. De vriendelijke en gastvrije Turkse bevolking ontvangt je hartelijk en laat je graag kennismaken met hun land tijdens een Turkije rondreis.

Je rondreis Turkije begint in Fethiye dat onderdeel is van de Lycian Way, een avontuurlijke wandelroute van 540 km. Wanneer je verder reist, kom je restanten uit de Oudheid tegen. De indrukwekkende gezonken stad Kekevo, is een absolute hoogtepunt van jouw rondreis Turkije.

Breng een bezoek aan Antalya en ontdek deze ‘Parel van de Turkse Rivièra’. De stad kent een lieflijke haven, intieme baaien en prachtige stranden. Pijnboomwouden, olijf- en citrusgaarden vormen een afwisseling in het landschap.

In de omgeving vind je Aspendos en Perge, waar je het best bewaarde Romeinse theater en andere prachtige opgravingen vindt.

Ook Cappadocië mag tijdens de rondreizen Turkije niet ontbreken. Bezoek hier de grotwoningen en bizarre rotsen, de onderaardse steden Kaymakli en Derinkuyu en geniet van het prachtige landschap. Kortom: een rondreis Turkije met Shoestring mag je niet missen!