Menu

Single reis Turkije

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Turkije ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.  

Je waant je in een sprookje tijdens de Turkije single reizen. Modern en traditioneel gaan hand in hand en de gastvrije inwoners ontvangen je hartelijk. Je leert het échte Turkije kennen tijdens een single reis met Shoestring.

Begin de reis in Fethiye, het startpunt van de Lycian Way, waar je mooie wandelingen kunt maken. Of stap ontspannen op een traditionele gület en vaar langs de nabijgelegen eilanden. Kas, de nog redelijk onontdekte stad, heeft zijn charme goed behouden. Smalle en kronkelende straten brengen je bij een idyllische haven. Antiphellos, het oude Romeinse theater, geeft je een fraai uitzicht over de kust.

In Antalya, de stad die ook bekend staat als ‘Parel van de Turkse Rivièra’, sta je versteld van de schoonheid van Turkije. Citrus- en olijfgaarden, stranden, baaien en pittoreske havens zijn tijdens je single reis Turkije geen zeldzaamheid. Perge en Aspendos vind je vlak bij Antalya, waar je kunt genieten van het best bewaarde Romeinse theater en prachtige opgravingen.

Tijdens je Turkije single reis mag een bezoek aan Cappadocië niet ontbreken. Deze streek staat bekend om het grillige, fotogenieke landschap met onderaardse steden, grotwoningen en bizarre rotsen. Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Turkije.