Menu

Reizen naar Zimbabwe

Maak met Shoestring een Zimbabwe rondreis! Zimbabwe ligt in Zuidelijk Afrika, omgeven door onder andere Mozambique, Zambia en Botswana. Een bekende bezienswaardigheid zijn de Victoria Watervallen. Ga je door Zimbabwe rondreizen, dan mag je deze plek écht niet missen. Naast het feit dat dit de grootste watervallen ter wereld zijn, hebben ze ook een uitzonderlijke vorm. Langs de waterkant spot je hier ook verschillende wilde dieren; een schitterend gezicht. Wie durft, kan tijdens een raft-tocht de witschuimende stroomversnellingen van de Zambezi trotseren die namen dragen als ‘Washing Machine’ en ‘Terminator’. Nog grotere waaghalzen kunnen tijdens hun rondreis in Zimbabwe vanaf de Zambezibrug een van de hoogste bungee-jumps van de wereld maken (maar liefst 110m!).

Ga je naar Zimbabwe reizen? Dan ben je verzekerd van een ongelooflijk mooie, avontuurlijke reis door een geweldig land. Maak tijdens het rondreizen door Zimbabwe kennis met de vriendelijke bevolking die je altijd met een glimlach tegemoet treedt!

Onze rondreizen Zimbabwe laten je kennis maken met schitterende natuur en de spectaculaire Victoriawatervallen. Wil je de sfeer in Zimbabwe zelf proeven? Maak dan een rondreis Zimbabwe met Shoestring, in combinatie met Namibië, Botswana en Zuid-Afrika!