Shoestring DURFT: hét zomerse strandfeestje van het jaar!

Hé, ben jij een fanatieke reisfreak of verslaafde globetrotter? Ieder jaar organiseert Shoestring een spetterend feest op het strand van Scheveningen voor iedereen die zin heeft in een leuk (reis)feestje.

De wereld rond in 1 dag

DURF! Dat is het thema van ons feest. Shoestring staat voor grensverleggend, actie, plezier, onvergetelijke ervaringen EN met gelijkgestemden de wereld ontdekken. Niet toevallig dus dat we ieder jaar een mooie strandlocatie uitkiezen waar je in een ontspannen sfeer kennis kan maken met onze medewerkers, andere durfals en wereldse culturen!

De wereld rond in 1 dag? Het kan écht! Kom naar Shoestring DURFT! en doe mee aan de allerleukste activiteiten en workshops. Slippertjes aan en gáán!


Editie 2019

Dat er weer een nieuwe editie van Shoestring DURFT! komt staat vast; de datum voor volgend jaar is alleen nog niet bekend. Volg ons op Facebook en blijf als eerste op de hoogte van alle ins & outs over dit waanzinnige event!

Aftermovie & foto's

Herinneringen ophalen aan de vorige editie? Check de aftermovie of alle foto's!

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.