Menu

Single reizen Griekenland

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis van Shoestring. De vele kanten van Griekenland ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. 

Op een single reis naar Griekenland kun je samen met je reisgenoten rondzwerven door de straten van Athene of gezellige terrasjes pakken en het lokale eten proeven in een van de vele Griekse tavernes. Je hebt tijdens deze single reis de mogelijkheid om veel activiteiten samen te doen, zoals een excursie naar het eiland Mykonos, een fietsexcursie op Syros en gezellig samen uit eten. Maar Shoestring geeft je ook veel individuele vrijheid waardoor je ook zelf plannen kan maken en het meeste uit je reis kunt halen. Waar je ook voor kiest, Griekenland zal je niet teleurstellen. 

Van artistieke dorpen tot de blauwe zee en van culturele bezienswaardigheden tot mooie zonsondergangen, je zal het allemaal beleven in dit meest zuidelijke land van de Balkan.

Ga mee op single reis naar Griekenland!