Menu

Single reizen Myanmar

Alleen reizen, maar toch samen, dat zijn single reizen. Myanmar ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

en singlereis Myanmar kent vele culturele hoogtepunten en heerlijke momenten in een prachtige natuur. Myanmar is een fascinerend land met een roerig verleden. De voornaamste religie in Myanmar, het voormalige Birma, is het boeddhisme. Sprookjesachtige steden, koningssteden en vele gouden pagodes in het hele land zijn daarvan de uitingen.

Myanmar is jarenlang afgesloten geweest voor de buitenwereld. Het zal je tijdens je reis door Myanmar dan ook opvallen dat er van westerse invloeden in dit land nauwelijks sprake is. Myanmar staat voor het echte traditionele Azië. Bagan, wellicht een van de meest indrukwekkende plaatsen van het land, is een tientallen vierkante kilometers groot gebied vol tempels, pagodes en paleizen. Een overweldigend gezicht!

De Shwedagonpagode in Yangon is ook zo’n indrukwekkende plek om te bezoeken tijdens je single reis Myanmar is. Er wordt pp deze pagode voortdurend bladgoud aangebracht door de duizenden pelgrims die hier komen. Ook de gouden rotspagode is een bezoek waard tijdens je reis door Myanmar. Het is net alsof deze stoepa ieder moment van de berg af kan vallen…

Ook voor natuurliefhebbers is reizen naar Myanmar een genot. Het land biedt een prachtig decor voor schitterende wandeltochten door bossen en heuvelachtige landschappen, waarbij je langs kleurrijke dorpjes komt en hartelijk verwelkomd wordt door de gastvrije bevolking. Maak ook een boottocht over het Inlemeer. Je vaart onder bruggetjes door, langs op palen gebouwde dorpjes, door kreekjes en langs drijvende akkers en waterhyacinten…  Ongelooflijk mooi!

Laat je tijdens de single reizen Myanmar verwelkomen door de vriendelijke bevolking en ervaar de indrukwekkende cultuur en de prachtige natuur van het land!