Reizen naar MYANMAR
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Myanmar

Alleen reizen, maar toch samen, dat zijn single reizen. Myanmar ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Een singlereis Myanmar kent vele culturele hoogtepunten en heerlijke momenten in een prachtige natuur. Myanmar is een fascinerend land met een roerig verleden. De voornaamste religie in Myanmar, het voormalige Birma, is het boeddhisme. Sprookjesachtige steden, koningssteden en vele gouden pagodes in het hele land zijn daarvan de uitingen.

Myanmar is jarenlang afgesloten geweest voor de buitenwereld. Het zal je tijdens je reis door Myanmar dan ook opvallen dat er van westerse invloeden in dit land nauwelijks sprake is. Myanmar staat voor het echte traditionele Azië. Bagan, wellicht één van de meest indrukwekkende plaatsen van het land, is een tientallen vierkante kilometers groot gebied vol tempelspagodes en paleizen. Een overweldigend gezicht!

De Schwedagpagode in Yangon is ook zo’n indrukwekkende plek om te bezoeken tijdens je single reis Myanmar is. Er wordt pp deze pagode voortdurend bladgoud aangebracht door de duizenden pelgrims die hier komen. Ook de gouden rotspagode is een bezoek waard tijdens je reis door Myanmar. Het is net alsof deze stoepa ieder moment van de berg af kan vallen…

Ook voor natuurliefhebbers is reizen naar Myanmar een genot. Het land biedt een prachtig decor voor schitterende wandeltochten door bossen en heuvelachtige landschappen, waarbij je langs kleurrijke dorpjes komt en hartelijk verwelkomd wordt door de gastvrije bevolking. Maak ook een boottocht over het Inlemeer. Je vaart onder bruggetjes door, langs op palen gebouwde dorpjes, door kreekjes en langs drijvende akkers en waterhyacinten…  Ongelooflijk mooi!

Laat je tijdens de single reizen Myanmar verwelkomen door de vriendelijke bevolking en ervaar de indrukwekkende cultuur en de prachtige natuur van het land!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden