Menu

Single reizen Spanje

Alleen reizen maar toch samen, dat is een singlereis van Shoestring. De vele kanten van Spanje ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. 

Op een singlereis naar Spanje kun je samen met je reisbegeleider en je groepsgenoten het prachtige Andalusië ontdekken. Samen reizen jullie rond door de mooiste steden van Zuid Spanje. Ga cultuur snuiven in Malaga, Cordoba, Granada en Sevilla. Tijdens de stadwandelingen ontdek je al veel indrukwekkende bezienswaardigheden. De steden bestaan uit een mooie mix van Arabische en Europese bouwstijlen. Bezoek ook het middeleeuwse Alhambra en bezoek de wijk Albacin, die hier recht tegenover ligt. Deze oude Moorse wijk is rijk aan smalle straatjes, witte huisjes en gezellige pleinen waar je kunt genieten van de lokale keuken. Tapas en paella moet je hebben geproefd tijdens je singlereis Spanje.

Ontsnap de drukke steden tijdens de dagexcursie naar de Alpujarras, de uitlopers van Sierra Nevada. Laat je hier verrassen door de ongerepte natuur van Andalusië. Je wandelt hier door een prachtig berggebied. Tijdens de stop in het natuurreservaat Torcal de Antequera wanneer je op weg bent naar Malaga, kun je ook een korte wandeling maken door de bijzondere rotsformaties of gewoon simpelweg genieten van het prachtige uitzicht over de omgeving. 

Bij goed weer kan je nog genieten aan het strand wanneer je in Malaga bent. Deze stad ligt aan de Costa del Sol. Cultuur, natuur, strand en heerlijk eten, je komt het allemaal tegen tijdens je singlereis Spanje met Shoestring!