Reizen naar CUBA
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Cuba

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Cuba. Wie mee gaat op een van onze groepsreizen door Cuba, zal zien dat de vriendelijke en muzikale bevolking erg gastvrij is. Door hun bloed stroomt salsamuziek en dat komt in het dagelijks leven overal terug. Tijdens je groepsreis door Cuba geniet je tevens van de prachtige stranden, de karaktervolle steden, indrukwekkende historie en overweldigende natuur.

Tijdens een groepsreis door Cuba worden al je zinnen geprikkeld. De prachtige kleuren van de natuur, de geur van tabak, de smaak van een heerlijke Cuba Libre en het gevoel van salsa… Cuba bespeelt al je zintuigen! Aan de relaxte bevolking merk je niets van de invloed van Fidel Castro en het politieke klimaat. Het liefst dansen Cubanen de hele dag, ze zijn hartelijk en goedgehumeurd. Tijdens je groepsreis naar Cuba zul je dat zeker merken!

De sfeervolle en bruisende stad Havana mag tijdens de Cuba groepsreizen natuurlijk niet ontbreken. in de knusse barretjes en op de gezellige terrassen kijk je je ogen uit. Santiago de Cuba staat bekend als de stad van de beroemdste muzikanten van Cuba en het aantal ‘casa de la trova’ ofwel muziekcafés is niet te tellen.

De oude stad Trinidad, een waar openluchtmuseum, is ook absoluut de moeite waard. De pajareros (vogelmannen) wandelen hier rond met hun gekooide vogels en de ezels trekken wagens door de straten.

Zon, zee en strand zullen zeker niet ontbreken tijdens de groepsreizen door Cuba. In Varadero kun je fantastisch snorkelen in de prachtige groen/blauwe zee en in het zand kun je heerlijk relaxen. In Baracoa geniet je met je kokosnoot onder een palmboom volop van de rust.

Deelnemen aan één van de groepsreizen door Cuba biedt je een vrolijke bevolking, afwisselende natuur, een heerlijk klimaat en oude bouwwerken in kleurrijke steden. Ga mee op een van onze groepsreizen Cuba!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden