Menu

Groepsreizen Japan

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Japan. Een groepsreis door ‘het land van de rijzende zon’ zit vol afwisseling en contrasten. Met een groepsreis Japan duik je de samenleving in waar moderne technologie en traditie perfect combineren.

De stad Tokyo bestaat voornamelijk uit moderne gebouwen, omdat de oude gebouwen van de stad door een aardbeving in 1923 en bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog veelal verwoest zijn. De wijk Harajuku is bekend vanwege de bijzondere uitdossing van de jongeren.

In Kyoto bezoek je tijdens een groepsreis Japan de Gouden Tempel en Ryoan-ji. Deze laatste is vooral bekend vanwege de prachtige zen-tuin, waar monniken mediteren. Gion is de gezellige en levendige uitgaanswijk van Kyoto, leerling-geisha’s kun je hier zomaar op straat tegenkomen.

Tijdens de groepsreizen naar Japan bezoek je ook de Kibi-vlakte, waar ronde grafheuvels, interessante heiligdommen, rijstvelden en riviertjes een prachtige route vormen. Bij Sandankyo kun je een prachtige wandeling maken tussen imposante rotsformaties en torenhoge rotswanden.

De veelzijdige Japanse cultuur kent Europese, Noord-Amerikaanse en Aziatische invloeden. De groepsreizen Japan laten je kennis maken met de heerlijke Japanse keuken en de bijzonder gastvrije bevolking. Wil je de sfeer in Japan zelf proeven? Maak dan een groepsreis Japan met Shoestring!