Menu

Groepsreizen Marokko

De Marokko groepsreizen zijn gegarandeerd een onvergetelijk avontuur! Met de goed zichtbare cultuur in de eeuwenoude koningssteden beleef je een geweldige groepsreis. In de steden vind je levendige markten en straatjes die verscheidene ambachten vertegenwoordigen. Leerlooiers, sloffenmakers of koperbewerkers: je vindt het hier allemaal. Vooral de leerlooierijen van Fes zijn een mooie bezienswaardigheid. Je reukorgaan zal hier overuren maken, door de stinkende verfbaden en de kruidensouq met zijn parfums en specerijen.

De internationale stad Marrakech is een bruisende metropool. Met haar prachtige tuinen, paleizen en stadmuren ga je weer terug naar de gouden eeuw. Je hoeft je tijdens een Marokko groepsreis niet te vervelen. Winkelen, uitgaan in hippe tenten, heerlijk gekruid eten of ontspannen in een spa; in Marrakech kan het allemaal.

De mooie natuur van Marokko, zoals het Atlasgebergte en de Sahara maken een Marokko groepsreis onvergetelijk. De Hoge Atlas heeft een prachtig landschap, waar je je ogen de kost kunt geven aan mooie vergezichten. Ook de zandduinen van Erg Chebbi zijn meer dan bijzonder. Als het helder weer is, kan je de vallende sterren vanaf hier goed zien. Daarnaast zal je bezoek aan de landelijke omgeving van Aït Benhaddou, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO prijkt, waarschijnlijk herkenning oproepen. Dit verstilde landschap heeft vaak het decor gevormd voor verscheidene films.

Een mooie afwisseling van de Marokko groepsreis, is een bezoek aan het mediterraanse Essaouira. Kom tot rust aan het brede strand, slenter langs de authentieke winkeltjes en bestel een heerlijk visgerecht bij een van de vele restaurantjes. Trekt een wat levendigere kustplaats je ook? Dan zal Casablanca, de grootste stad van Marokko, je zeker verrassen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de immense Hassan moskee, de op een na grootste moskee ter wereld.

Een ding is zeker: een groepsreis door Marokko zorgt voor adembenemende momenten!