Reiszoeker

Single reizen: alle leeftijden

Onze single reizen worden steeds populairder. Niks meer 'suffig imago'; de single reizen van Shoestring zijn hotter dan hot. Met de single reizen van Shoestring ontdek je de meest exotische bestemmingen van de wereld samen met gelijkgestemde reisgenoten. Je hebt bij ons de keuze om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. Op die manier leer je niet alleen andere landen en culturen kennen, maar kom je bovendien op eenvoudige wijze in contact met je medereizigers.

Single reizen voor alle leeftijden

Lekker op vakantie en tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoeten? De single reizen van Shoestring bieden uitkomst. Ontmoet nieuwe vrienden en gezellige reismaatjes van alle leeftijden en dat terwijl je ook nog eens iets van de wereld ziet!

Voor iedere doelgroep een single reis

Alleen reizen maar toch samen, dát zijn de single reizen van Shoestring. Op deze pagina vind je alle single reizen waarbij reizigers van alle leeftijden mee kunnen reizen. Wil jij liever op reis met een groep leeftijdsgenootjes? Ook dat kan bij Shoestring! Neem hiervoor zeker een kijkje bij onze andere single rondreizen:

✓ Single reizen: 18 t/m 45 jaar

✓ Single reizen: 25 t/m 35 jaar