Gezond op reis

Wie uitgerust en ontspannen begint aan een reis naar een verre bestemming zal met veel plezier en zonder problemen genieten van wat hij of zij onderweg allemaal beleeft. Een goede voorbereiding is wel het halve werk.

Voor veel van onze bestemmingen zijn vaccinaties nodig en in een aantal landen is het ook nodig om malaria profylaxe in te nemen.

Vaccineren bij je thuis!

Je laten vaccineren is niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Shoestring heeft in samenwerking met Thuisvaccinatie.nl een oplossing gevonden voor deze vaak tijdrovende klus. In plaats van dat jij naar de GGD of huisarts moet gaan, komt een huisarts bij je thuis op het moment dat het jou schikt om de benodigde inentingen te zetten.


Maak nu een afspraak!
Thuisvaccinatie.nl is een landelijk werkend vaccinatiecentrum. Als je minstens 4 weken voor vertrek contact met hen opneemt, garanderen we dat je gebruik kunt maken van deze unieke service. De exacte prijzen van de vaccinaties vind je op de site van Thuisvaccinatie.nl. Laat je niet tegenhouden door de kosten, vaak kun je deze declareren bij je zorgverzekeraar!

» Maak hier een afspraak om je thuis te laten vaccineren.


Laat je goed informeren!
Wist je dat slechts 36% van de reizigers zich goed laat informeren over de (gezondheids)risico’s op hun bestemming? Dit heeft onderzoek van TNS NIPO in opdracht van Gezondopreis.nl uitgewezen. Toch is een goede voorbereiding heel belangrijk. Kleine ongemakken zoals diarree loop je gauw op. En wist je dat het soms ook verstandig is je te laten inenten als je op reis gaat naar verschillende Noord-Afrikaanse landen? Voordat je op reis gaat, is het goed de informatie op sites als Gezondopreis.nl te lezen. Op deze site vind je betrouwbare informatie, afkomstig van artsen en apothekers.