Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Shoestring biedt een unieke prijsgarantie. Maar wat houdt dit eigenlijk in? Het betekent niets anders dan dat je de reissom betaalt, die op het moment van boeken op de site wordt weergegeven. Eventuele prijsverhogingen die later worden doorgevoerd worden dus niet aan je doorbelast (calamiteiten uitgezonderd). Hoe chill is dat?!?!

Stel je boeking niet uit

Onze verkoopprijzen veranderen gedurende het jaar, omdat luchtvaartmaatschappijen hun tarieven verhogen of onverwacht een brandstoftoeslag doorvoeren. Maar ook de prijzen van lokale hotels en/of bussen kunnen stijgen, of de wisselkoers van een lokale valuta kan sterk veranderen.

Gelukkig is daar Shoestrings unieke prijsgarantie*: heb je eenmaal een bevestiging van je boeking ontvangen dan garandeert Shoestring de prijs die op het moment van boeken van toepassing was.

Optie nemen?

Als je nog even bedenktijd wilt voordat je definitief boekt, dan kun je vrijblijvend een optie nemen. Heb je een optie genomen dan houden we gedurende maximaal zeven dagen een plaats bezet op de reis. Als je de optie omzet in een definitieve boeking geldt de op dat moment geplubiceerde prijs.

*De prijsgarantie is niet van toepassing op bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld kosten voor de verzekering, het visum, FairClimateFund en het calamiteitenfonds. Deze kosten worden door derde partijen bepaald en hier hebben wij geen invloed op.