Visum aanvragen

Als je op reis gaat, heb je voor sommige bestemmingen een visum nodig om tot het land te worden toegelaten. Op de site visa4travel.nl/shoestring kun je checken voor welke bestemmingen je een visum moet aanvragen voor vertrek. Wij raden je aan om ongeveer 4 weken voor vertrek van je groepsreis je visum aan te vragen.

Boek je een reis bij Shoestring, dan kun je er voor kiezen om het visum zelf te regelen, óf je kunt deze tijdrovende klus uit laten voeren door onze partner Visa4Travel. Het aanvragen van een visum kost namelijk veel tijd en kan foutgevoelig zijn. Om onnodige stress voorafgaand aan je vakantie te voorkomen, raden wij je aan om het visum vooraf te laten regelen door Visa4Travel. Wanneer je er voor kiest om je visumafhandeling te laten verzorgen door Visa4Travel, dan kun je er op rekenen dat jouw paspoort in professionele handen is.

Visa4Travel is een gespecialiseerde visumdienst voor Nederland (voor Nederlandse paspoorthouders) en België (voor Belgische paspoorthouders). Het team van Visa4Travel is telefonisch bereikbaar via 085 0218180.

Kijk op de website van Visa4Travel voor meer informatie. Aanvullende informatie is ook terug te vinden onder het tabblad 'Praktisch' bij iedere reis. 

De prijs van het visum staat op de website van Visa4Travel. Je betaalt rechtstreeks aan Visa4Travel bij het indienen van je aanvraag.