Menu

Reizen naar Montenegro

Ga mee op onze rondreis Montenegro en ontdek de prachtige natuur. In het Nationaal Park Durmitor kun je genieten van een lange wandeling waarbij je langs kraakheldere meren, berghellingen, groene weides en diepe kloven komt. Wil je nog actiever aan de slag? Ga dan raften op de Tararivier. Deze rivier kronkelt door de Tarakloof, de grootste kloof van Europa. Mocht je na het raften nog steeds op zoek zijn naar extra adrenaline? Dan vind je hier in de omgeving de bekendste zipline van Montenegro. 
Tijdens onze rondreis Montenegro kun je ook een bezoek brengen aan Kotor. De stad heeft een prachtige baai waar je ook doorheen kunt varen om te genieten van het uitzicht. Tijdens de boottocht maak je twee keer een tussenstopje. De eerste stop is voor een bezoek aan het oude stadje Perast en de tweede stop aan de ‘Lady of the rock’, een uniek eilandje vlak voor Perast.

Je sluit je rondreis Montenegro af in Budva. Je kunt na alle avonturen nog even lekker ontspannen in deze gezellige badplaats. Geniet lekker op het strand of plof neer op een van de vele terrassen in het gezellig centrum.