Menu

Single reizen Argentinië

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Argentinië ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Argentinië. Een Argentinië single reis is enorm veelzijdig, zowel zon, zee en strand als prachtige steden, natuurgebieden en culturele hoogtepunten vind je hier terug. Je hebt tijdens je single reis door Argentinië de kans om de perfecte mix tussen diverse activiteiten te maken.

Een citytrip naar Buenos Aires biedt al voor dagen aan vermaak tijdens je single reis Argentinië. Historie, cultuur en architectuur voeren de boventoon in deze bruisende stad. De typische havenwijk La Boca mag je niet missen. Verken de straten per fiets en zie Argentijnen de tango dansen tussen kleurrijke huizen. De tweede grootste stad is Córdoba, een aanrader tijdens je Argentinië single reis.

Op de besneeuwde bergtoppen van de Andes kijk je uit over het prachtige landschap en de bruisende steden. Tijdens de single reizen door Argentinië kom je veel prachtige natuur tegen: woestijnen, grasvlaktes, plantages, gletsjers en watervallen in tropisch regenwoud: het natuurlandschap is enorm gevarieerd. Vooral in Patagonië zul je daarnaast enorm veel plant- en diersoorten vinden, waardoor je single reis door Argentinië een geweldige ervaring zal zijn.

Je single reis door Argentinië zal je spektakel bieden: van een boottochtje tot vlak onder de watervallen tot het leren van de tango in de straten van Buenos Aires.

Ga mee op een van onze single reizen Argentinië!