Menu

Single reizen Belize

Alleen reizen, maar toch samen, dat zijn single reizen. Belize ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. Klein maar fijn, dat is wat Belize is. Het landje wordt dan ook vaak aangeboden in combinatie met de buurlanden Guatemala en/of Mexico.

Voor de kust van het Engelstalige Belize ligt het op een na grootste koraalrif ter wereld, het Lighthouse Reef. Het ligt in de Caribische Zee en heeft als bekendste plek het ‘Great Blue Hole’ met een diepte van meer dan 120 meter. De spectaculaire onderwaterwereld is een van de beste duikplekjes van Belize. Meer dan 100 soorten koraal en circa 500 soorten tropische vissen vormen een paradijs voor duikers en snorkelaars. Felgekleurde papegaai- en clownsvissen zijn meestal makkelijk te spotten. Met enig geluk word je verrast door walvishaaien en dolfijnen!

Dé beloning op een single reis Belize is het platte ‘go-slowCaye Caulker, dan omringd wordt door een fantastische onderwaterwereld. Het zandeilandje is ongeveer 7 kilometer lang en op haar breedste punt maar 600 meter. De sfeer is superrelaxed. No shoes, no shirt, no problem... Caye Caulker biedt ook mooie zonsondergangen.

Wil je niets missen van Belize? Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Belize!