Menu

Single reizen Bolivia

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Bolivia ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Bolivia.

Een Bolivia single reis biedt afwisselende landschappen met grote temperatuur- en hoogteverschillen. De meest bekende bezienswaardigheden zijn Salar de Uyuni (zoutvlaktes), het Andes-gebergte en het Titicacameer, maar je zult tijdens de single reizen naar Bolivia nog veel meer moois ontdekken! De Indiaanse cultuur en tradities hebben een grote invloed op het land.

De gezellige stad La Paz ligt vlak bij de indrukwekkende vulkaan Illimani. De Aymara vrouwen, met hun authentieke bolhoedjes, verkopen allerhande ‘wondermiddelen’. Je single reis door Bolivia zal ook zeker de stad Potosí aandoen. Dit is de hoogstgelegen stad ter wereld, op een hoogte van 4.090 meter. Deze stad dankt zijn roem aan de grootste zilvermijn van het land, die hier te vinden is.

Tijdens je single reis door Bolivia zal het landschap je versteld doen staan. Het doet soms buitenaards aan en geeft een aparte dimensie aan je Bolivia single reis. Flamingo’s en alpaca’s kun je hier zomaar tegen komen.

De single reizen door Bolivia laten je kennismaken met de verschillende kanten van dit prachtige land. Ga mee op een van onze single reizen Bolivia!