Menu

Single reizen Brazilië

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Brazilië ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. Hier vind je schitterende stranden, de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu en de Amazone. De rust van de natuur wordt hier afgewisseld door bruisende steden.

Cidade Maravilhosa’ (Marvelous City), ook bekend als Rio de Janeiro, mag je tijdens je Brazilië single reis natuurlijk niet missen. Je komt hier tot rust op prachtige, hagelwitte stranden en bij pittoreske baaien onder toeziend oog van het wereldberoemde Jezusbeeld.  De uitbundige bevolking voert muziek en dans op en maakt daarmee Rio de Janeiro tot een bruisende en actieve stad. De koloniale dorpjes buiten Rio de Janeiro, waar alles draaide om de zoektocht naar goud, zijn de volgende stop tijdens één van onze Brazilië single reizen.

Wanneer je voor een van de single reizen door Brazilië kiest, zullen de spectaculaire natuur en fascinerende fauna een hoogtepunt vormen.

Druipsteenformaties in Bonito, geweldige bergen, de talloze watervallen van Foz do Iguaçu en tropisch regenwoud... Tijdens één van de single reizen door Brazilië zul je ze zeker zien! Toekans, anaconda's, kaaimannen en tal van andere exotische dieren in Pantanal zullen je de adem benemen.

Eén van de bekendste stranden is de Copacabana, waar zonaanbidders en sportievelingen elkaar ontmoeten. Een ander prachtig strand is Lopez Mendes. Dit is tijdens je single reis door Brazilië een heerlijk strand om even volledig te ontspannen.

Ga mee op een van onze single reizen Brazilië!