Menu

Single reizen China

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. China ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. In China, immens en vol contrasten, kun je oneindig veel tijd doorbrengen. Je ziet, ruik, proeft, hoort en voelt 4000 jaar beschaving. Je vindt overblijfselen van het machtige oude China overal.

Beijing is het startpunt van de singlereizen China. Hier vind je de de Verboden Stad, waar vroeger de keizers van het land woonden en regeerden. Voel je keizerlijk te midden van de prachtige paleizen en tuinen! En wat dacht je van het eten in China?! Niet alleen in Beijing, waar je in een van de lokale eetgelegenheden heerlijk Pekingeend kunt eten, maar in het hele land vind je de heerlijkste gerechten, op straat of in restaurantjes. Een groot feest!

Tijdens een singlereis China ontdek je veel meer. Pingyao is door UNESCO uitgeroepen tot Cultureel Werelderfgoed. Dwaal door de kleine steegjes van deze ommuurde Han-stad en loop langs de door rode lampions versierde huizen. Of maak een ritje met een van de rinkelende riksja’s. In Xi’an bezoek tijdens je het imposante terracottaleger van keizer Qin Shihuang in Xi’an.

Het platteland vormt het contrast met de hectiek van de stad. Je maakt er tijdens je single reis China uitgebreid kennis mee. Maak een fietstocht of wandeling en geniet van mooie, rustieke uitzichten en zie hoe traditionele boeren hun rijstvelden bewerken.

Maak kennis met het land van de contrasten en ga mee op een van onze single reizen China!