Reizen naar ECUADOR
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Ecuador

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Ecuador ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Ecuador. Tijdens een Ecuador single reis kun je veel natuur en variatie verwachten. Je komt in Ecuador tijdens de single reizen prachtige en afwisselende landschappen zoals het Amazoneregenwoud, imposante vulkanen en indien je daarvoor kiest ook de Galápagos eilanden tegen. Naast prachtige natuur kent je single reis door Ecuador ook koloniale steden en ontmoetingen met de kleurrijke indianen.

Een bezoek aan Quito mag tijdens je single reis door Ecuador zeker niet ontbreken. Het historische centrum van deze oude hoofdstad is opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Daarnaast kent deze stad veel musea en kerken en brengt een kabelbaan je langs de helling van de Pinchincha vulkaan tot een hoogte van 4.000 meter, vanwaar je een prachtig uitzicht over de stad hebt.

Ook Otavalo is een stad die je tijdens de single reis door Ecuador niet mag overslaan. Je kunt hier de grote indianenmarkt bezoeken en in de omgeving kun je prachtige wandelingen en uitstapjes naar vulkanen, kratermeren en indiaanse dorpjes maken.

Tijdens hun Ecuador single reis kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Het land kent vier zones: het Andes-gebergte, het Amazonegebied, de kustzone en de Galápagos eilanden. Het Amazonewoud is een absoluut hoogtepunt van je single reis door Ecuador. Op Isla de la Plata, ook bekend als Klein Galápagos, spot je volop vogels.

Kleurrijk zijn de single reizen door Ecuador zeker. Felgekleurde bloemen, bontgekleurde indianenstammen, exotische diersoorten en blauwe rivieren: het is slechts een greep uit de vele prachtige plaatjes die de single reizen door Ecuador bieden. Ga mee op een van onze single reizen Ecuador!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden