Menu

Single reizen Finland

Alleen reizen maar toch samen, dát is de singlereis naar Finland! Samen met gelijkgestemde reisgenoten ontdek je Finland waarbij je de keuze hebt om samen in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen of om er af en toe lekker alleen op uit te trekken. Ga met Shoestring mee op een van onze singlereizen Finland.

Met de winterse reis naar het Lapland van Finland ontdek je winterwonderen die je niet eerder hebt gezien. Uitgestrekte witte landschappen lenen zich uitstekend voor avontuurlijke safari’s. Vallende sneeuwvlokken, bomen bedekt met een dik pak sneeuw, eindeloze sneeuwvlaktes en bevroren watervallen maken Lapland tot een onvergetelijke singlereis.

Een bezoek aan Lapland is dan ook één grote ontdekkingsreis. Een geweldige bestemming voor alle actievelingen en sneeuwliefhebbers onder ons! Ook is het de ideale plek om zowel te ontspannen, als op hetzelfde moment sensationele momenten te beleven. De poolnacht en het magische noorderlicht zijn verschijnselen die in Nederland en België niet voorkomen, maar in Finland wel! De rust, de stiltes en de uitgestrekte bossen zullen je verbazen.

Het Nationale Park Oulanka, dat zich uitstrekt tot aan de Russische grens, is een betoverend natuurgebied en is voorzien van talloze hangbruggen, watervallen en wandelpaden. Wat zomers een oase aan groene kleuren is, tovert ’s winters om in een winterwonderland! Met speciale sneeuwschoenen stap je door de verse sneeuw tussen de bomen in de wildernis.

Geniet van de stilte en magische wereld om je heen terwijl je achter een horde husky’s sleet. De honden zijn verliefd op het rennen voor de slee en dat kun je wel zien aan hun enthousiasme! Een bezoek tijdens jouw singlereis Finland aan een husky boerderij mag dan ook niet ontbreken.

In het Santa Claus dorp staat de kerstman je op te wachten. Ga samen op de foto en verstuur een kaart vanuit dit knusse dorp naar huis. Het dorp heeft een aangename sfeer met leuke winkeltjes waar je souvenirs kunt kopen.

Reis alleen maar toch samen op onze singlereizen naar Finland! Een ontdekkingsreis om nooit te vergeten.