Reizen naar INDONESIË
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Indonesië

Alleen reizen, maar toch samen, dat is een single reis. Indonesië ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Een singlereis Indonesië is een reis langs hoogtepunten als het boeddhistisch heiligdom de Borobodur, de hiondoeïstische Prambanan en de heerlijke stranden van Bali. Maar je gaat ook weg van de gebaande paden! Ontdekt de omgeving van Ubud op Bali op de fiets, beklim de nog actieve vulkaan Bromo en doorkruis ongerept Sumatra.

Onze single reizen Indonesië zorgen ervoor dat je het verschil kunt ervaren tussen het rustieke platteland en het hectische Aziatische stadsleven. Slenter door de gezellige stadjes, geniet van heerlijk eten in de talloze restaurantjes en cafés en maak daarnaast prachtige wandel- of fietstochten door het natuurschoon. En de gastvrije en uiterst vriendelijke bevolking zorgt ervoor dat je je tijdens het reizen door Indonesië elk  moment op je gemak voelt. 

Houd je van lekker eten? De Indonesische keuken  alleen al maakt een rondreis Indonesië de moeite waard. De smakelijke gerechten zullen je nog lang bijblijven! Ga je mee op een van onze single reizen Indonesië? Wees dan voorbereid op unieke ervaringen, bijzondere ontmoetingen en onuitwisbare herinneringen!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden