Menu

Single reizen Jordanië

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Jordanië ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Jordanië. Wanneer je een single reis naar Jordanië maakt zijn spectaculaire bezienswaardigheden gegarandeerd. De Romeinse opgravingen van Jerash, de fascinerende oude stad Petra en het schitterende woestijnlandschap van Wadi Rum: onvergetelijke momenten zullen elkaar opvolgen tijdens een single reis Jordanië!

De rijke historie en gastvrijheid van Jordanië en de inwoners ontdek je zeker tijdens een single reis door Jordanië. Prachtig roze, geel en dieprood gekleurd zijn de uitgehouwen rotsen van ruïnestad Petra en deze vormen één van de spectaculaire hoogtepunten van onze Jordanië single reizen.

Tijdens je Jordanië single reis biedt hoofdstad Amman je musea, het Romeinse amfitheater en de citadel.

Per dromedaris of jeep
ontdek je de mooiste plekken van Wadi Rum gedurende onze single reizen door Jordanië.

Wanneer je tijdens je Jordanië single reis Aqaba bezoekt is een duik- of snorkeltrip langs de prachtige koraalriffen van de Rode Zee zeker een aanrader.

Een Jordanië single reis zal je kennis laten maken met de gastvrije en uiterst vriendelijke bevolking.
Ga mee op een van onze single reizen Jordanië!