Reizen naar KENIA
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Kenia

Alleen reizen, maar toch samen, dat is een single reis. Kenia is een van de mooiste bestemmingen om op safari te gaan. Ga mee op een single reis door Kenia en ontdek de prachtige natuur van Oost-Afrika en de kleurrijke mensen die in dit land wonen. Als je met een single reis naar Kenia gaat, Kom je vrijwel zeker wilde dieren als olifanten, leeuwen, giraffes en nijlpaarden tegen. Schitterende, afwisselende landschappen en de karakteristieke en boeiende bevolking zorgen dat je single reis in Kenia een fantastische belevenis is! 

In Kenia kan de op veel plaatsen safari’s maken. Een van die plaatsen is het Nakuru National Park. Dit park is vooral bekend om de soms duizenden flamingo’s die hier langs de kust nesten. En je komt er natuurlijk ook neushoorns, giraffes en ander wild en exotische vogels tegen. Ook bij het Naivashameer in de Rift Vallei kom je deze vogels tegen. Je kunt daar ook nijlpaarden spotten. Tijdens de single reis naar Kenia kan je ook lopend of fietsend een natuurpark in. Hell’s Gate National Park ligt langs de steile wand van een kloof. Dit is het leefgebied van de grootste gier van het land. Misschien zie jij er wel eentje vliegen. Aan de andere kant van Kenia ligt de Masai Mara. Dit park wordt bewoond door leeuwen, luipaarden, cheeta’s, neushoorns en antilopen. In de omgeving van Mount Kenya kan je fantastisch mooi wandelen als je in Kenia op single reis bent. En je gaat tijdens deze single reis door Kenia ook naar het Baringomeer waar je misschien wel een krokodil spot. 

Ga je met een singlereis naar Kenia, dan zal je zien dat de verschillende bevolkingsgroepen bijna net zo divers zijn als de flora en fauna. Er wonen in Kenia kleurrijk geklede Masai, die uitbundig dansend een onvergetelijk beeld op je achterlaten. En natuurlijk de Samburu mannen die vooral veel indruk maken met hun mooie speren. Single reizen door Kenia zijn reizen die je niet snel zult vergeten!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden