Reizen naar LAOS
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Laos

Alleen reizen, maar toch samen, dat is een single reis. Laos ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Een single reis Laos is een reis door een onbekende Aziatische parel waar je kennis maakt met een uiterst vriendelijke bevolking en je zult ervaren dat cultuur en religie de belangrijkste speerpunten zijn in Laos. Dat zie je aan de vele tempels, pagodes, monniken en rituelen die je tijdens je reis door Laos tegenkomt. Van grote betekenis voor de Laotianen is de Mekong rivier. Doordat een goede infrastructuur veelal ontbreekt verloopt transport hoofdzakelijk via de Mekong en haar zijrivieren. Hierdoor fungeert de Mekong min of meer als de levensader van Laos. Maak zeker een boottocht over de rivier en laat de prachtige omgeving langzaam aan je voorbij glijden!

De Pha That Luang in Vientiane, is hét nationale symbool. De glinsterende gouden stoepa van deze tempel is fantastisch om te zien en zeker een bezoekje waard tijdens je singlereis Laos. Vientiane is de hoofdstad van Laos en eigenlijk meer een dorp. Je vind er vele tempels maar ook overblijfselen uit de tijd dat de Fransen de macht over Indochina in handen hadden.

Het culturele hoogtepunt tijdens de single reizen Laos is Luang Prabang, een dorpse stad die een plek heeft op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Maak voor een fantastisch uitzicht over Luang Prabang en het prachtige landschap eromheen in elk geval een wandeling naar de Phu Si-tempel. ´s Avonds is het heerlijk toeven langs de oevers van de Mekong.

Zodra je de stad verlaat en je singlereis door Laos verder voortzet, maak je kennis met het prachtige landschap. Ruig gebergte wordt afgewisseld met mooie rijstvelden, oerwoud en koffie- en theeplantages. Ga in Vang Vieng tuben, daarbij dobber je heerlijk ontspannen in een opgeblazen band de rivier af terwijl je geniet van het prachtige landschap. 

Wil je je tijdens onze single reizen Laos mee laten nemen in het kalme leven van de Laotianen? Je bent er zeker van dat je met onvergetelijke herinneringen weer thuis komt!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden