Reizen naar MALEISIË
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Maleisië

Alleen reizen, maar toch samen, dat zijn single reizen. Maleisië ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Tijdens je singlereis Maleisië ga je op vakantie naar het paradijs! Gelegen in Zuidoost-Azië wordt Maleisië door de Zuid-Chinese zee in twee delen gesplitst, de Pininsula en Maleisisch Borneo.

Maak je een reis naar Maleisië, dan kom je de ene na de andere mooie plek tegen. In Taman Negara Nationaal Park ga je de jungle op zoek naar varanen en apen. ‘s Nachts hoor je de geluiden van allerlei wilde nachtdieren uit de jungle …En, je voelt je een echte avonturier als je een canopy walk maakt door de toppen van de bomen. Het uitzicht is adembenemend! Prachtige wandeltochten maak je door de Cameron Highlands, een weelderig begroeid berggebied met schitterende vergezichten. Je loopt langs fantastisch mooie plekken, zoals watervallen en theeplantages. Langkawi bestaat uit 99 eilandjes die bedekt zijn met jungle en staat bekend om haar prachtige stranden.

 
De hoofdstad Kuala Lumpur is een combinatie van traditioneel en hypermodern. Futuristische moskeeën en shoppingmalls worden afgewisseld met eeuwenoude tempels en historische gebouwen. Urenlang rondstruinen kun je tussen de kleurrijke marktkraampjes in het rommelige Chinatown. In Kuala Lumpur zul je je tijdens je single reis Maleisië zeker niet vervelen!

In het koloniale Melaka hebben de Nederlanders hun sporen hebben achtergelaten in de architectuur. Neem een fietstaxi naar ’t Stadthuys of één van de andere bezienswaardigheden. In het donker is een ritje met een fietstaxi door alle kleuren, toeters en bellen ook een geweldige ervaring.

Single reizen Maleisië staan garant voor onuitwisbare herinneringen die je je hele leven zal koesteren! Laat je verrassen door dit gevarieerde land!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden