Menu

Single reizen Marokko

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Marokko ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Marokko. De Marokko single reizen vormen een avontuur dat je nooit zult vergeten! De eeuwenoude koningssteden met hun goed zichtbare cultuur zijn prachtige bezienswaardigheden tijdens je single reis. In Marokko vind je diverse ambachten: de leerlooierijen van Fes zijn een mooie, maar vervelend geurende bezienswaardigheid. Gelukkig maakt de heerlijke geur van de kruidensouq met zijn parfums en specerijen later een hoop goed!

De internationale stad Marrakech is een bruisende metropool met prachtige paleizen, tuinen en stadmuren en je waant je in de gouden eeuw. Uitgaan in hippe tenten, heerlijk gekruid eten, winkelen of ontspannen in een spa; tijdens je Marokko single reis kan het allemaal.

Het Atlasgebergte, de zandduinen van Erg Chebbi en de Sahara zijn onvergetelijke natuurlandschappen tijdens je Marokko single reis. Ben je een echte filmliefhebber, dan zul je de omgeving van Aït Benhaddou, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO prijkt, waarschijnlijk herkennen als decor van diverse films.

Het mediterraanse Essaouira vormt een mooie afwisseling tijdens je Marokko single reis. Hier kom je heerlijk tot rust na alle indrukken. Casablanca, de grootste stad van Marokko, is als kuststad net iets levendiger.

Een ding is zeker: een single reis door Marokko zorgt voor adembenemende momenten!

Ga mee op een van onze single reizen Marokko!