Menu

Single reizen Mexico

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Mexico ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Mexico.

Een single reis door Mexico leidt je door het land van de Maya’s. Authentieke, kleine indianendorpjes en toeristische badplaatsen, tropische regenwouden en woestijnen, het drukke Mexico-stad en de rustieke Maya-tempels, Mexico is een land vol contrasten. Afwisselende activiteiten en bezienswaardigheden zullen deze single reizen door Mexico zeker tot een succes maken.

Tijdens je single reis door Mexico sla je uiteraard Chichén Itzá niet over, één van de best bewaarde Mayasteden. Vele tempels en piramides, waarvan ‘El Castillo’ de bekendste en belangrijkste is, vormen het centrum van deze stad. Imponerend beeldhouwwerk siert de bouwwerken.

De oude koloniale stad Mérida kun je tijdens de single reizen door Mexico ook verkennen. Rond het centrale plein en op de overdekte markt kun je de echte Mexicaanse sfeer proeven. Eén van de belangrijkste archeologische vondsten van de nieuwe wereld bezoek je tijdens de single reizen door Mexico: het magische Mayacomplex van Palanque.

Een rijke cultuur, prachtige natuur, mystieke geschiedenis en schitterende stranden: een single reis door Mexico bevat het allemaal!
Ga mee op een van onze single reizen Mexico!