Reizen naar NAMIBIE
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Namibië

Alleen reizen, maar toch samen, dat is een single reis. Namibië is een land vol boeiende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen. Namibië is één van de dunst bevolkte landen ter wereld. Dit levert prachtige landschappen en een uitgebreid exotisch dierenrijk op, omdat de natuur hier nog de vrije hand heeft. Voor een ontzettend fascinerende en bijzonder afwisselende single reis ga je naar Namibië.

Als je een single reis door Namibië maakt, merk je al snel dat dit land Duitse invloeden heeft. Nadat de eerste missionarissen halverwege de negentiende eeuw naar Namibië kwamen, werd het land in 1884 een Duitse kolonie. 

Tijdens de singlereizen door Namibië ontdek je de pracht van het land. Namibië heeft eindeloze landschappen, de een nog mooier dan de andere. Een van de hoogtepunten is de Fish River Canyon, in het zuiden van Namibië. Deze canyon bestaat voor het grootste deel uit zandsteen en zwart kalksteen. Ht lijkt met of je door een verlaten maanlandschap wandelt. Tijdens de wandeling langs de spectaculaire rivierkloof, heb je een geweldig uitzicht over de Fish River. 

Ook komt je tijdens de single reizen naar Namibië langs het Namib-Naukluft Park. Dit is één van de grootste parken ter wereld, voor een groot deel bestaande uit enorme duinenrijen, sommige wel 300 meter hoog! In dat park mag je de Sossusvlei niet overslaan. Deze grote duinpan ligt als een oase tussen de oranjerode duinen. Het zal je verbazen dat te midden van al dat zand, toch nog kleine struiken kunnen groeien en ook dieren als struisvogels en gemsbokken leven. Dat mag je niet missen tijdens je Namibië single reis!

Een bezoek aan het vriendelijke Swakopmund is voor velen een hoogtepunt tijdens de single reizen naar Namibië. In Swakopmund zijn allerlei actieve excursies mogelijk. Ga bijvoorbeeld quadbiken, sandboarden of zelfs parachutespringen. Maar ook voor wat minder heftige activiteiten kan je hier terecht. De stad heeft leuke, door palmen overschaduwde straatjes, en ligt ingeklemd tussen de woestijn en de oceaan. De koloniale tijd hier nog goed terug te zien. Je hoeft je geen moment te vervelen tijdens een single reis door Namibië!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden