Reizen naar NICARAGUA
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Nicaragua

Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Nicaragua. Je single reis door Nicaragua zal je kennis laten maken met een land dat nog door weinig mensen ontdekt is. Vulkanen, meren, jungle en schitterende vergezichten, maar ook prachtige koloniale steden kom je hier tegen. Je zult je ogen uitkijken tijdens een single reis naar Nicaragua!

De cultuur en natuur zijn enorm indrukwekkend, wat de single reis door Nicaragua tot een reis vol hoogtepunten maakt. Het culturele hart van Midden-Amerika, zoals de stad Léon ook wel genoemd wordt, stamt uit het koloniale tijdperk en is prachtig bewaard gebleven.

Laat je door een authentieke koetstaxi naar de okergele kerk in het Parque Central brengen en geniet onderweg van de schitterende gebouwen.

Granada ligt niet ver van Léon; een schitterend stadje, bewaard gebleven uit het koloniale tijdperk. Laat je in een authentieke koetstaxi rondrijden langs de prachtige gebouwen en bezoek de okergele kerk in het Parque Central. Je beklimt de actieve Masaya-vulkaan te voet, vanaf de top geniet je van adembenemende uitzichten.

Het zal uiteraard niet ontbreken aan prachtige fauna en boeiende natuur. De single reizen door Nicaragua doen het indrukwekkende Lago de Nicaragua aan. Dit meer kent bijzondere vissoorten, zoals de zoetwaterhaai, die je nergens anders ter wereld vindt! Tijdens de single reizen door Nicaragua kun je hier relaxen op een strandje of een geweldige wandeling maken. Deze Nicaragua single reis zal je onvergetelijke momenten bezorgen, neem bijvoorbeeld een duik in het kratermeer van de Maderas-vulkaan met het geluid van brulapen op de achtergrond.

Tijdens de single reizen door Nicaragua zul je zeker reggae en reggaeton muziek horen. Je Nicaragua single reis biedt je de kans kennis te maken met de behulpzame en goedlachse bevolking, waardoor je het reizen naar Nicaragua zeker de moeite waard zult vinden.

Ga mee op een van onze single reizen Nicaragua!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden