Menu

Single reizen Noorwegen

Alleen reizen maar toch samen? Dat zijn onze Noorwegen singlereizen! Noorwegen ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keuze hebt om veel samen met de groep te ondernemen of om er af en toe lekker alleen op uit te trekken.

Een singlereis Noorwegen brengt je langs de hoogtepunten als de stad Oslo, de Olympische Winterspelen skischansen van Lillehammer en de prachtige stad Ålesund. Maar ook ontdek je de indrukwekkende omgeving van het Geirangerfjord, waar je o.a. met een cruiseboot doorheen kunt varen. Ook een bezoek aan Briksdal, de arm van de Jostedalsbreengletsjer, mag niet ontbreken. Wandel naar boven of stap in een avontuurlijk buggy naar de top. Eenmaal bij de gletsjer sta je versteld over de dikte van het ijs.

Op Stedentrip naar Oslo en Bergen maar niet alleen? De single stedentrip Oslo en Bergen is ideaal voor een korte vakantie naar Noorwegen. Een combinatie van cultuur en natuur zorgen voor een onvergetelijk reis dicht bij huis. Met de trein reis gemakkelijk van Oslo naar Bergen door een prachtig natuurgebied. Een lokale gids vertelt je alles over de hoogtepunten van de steden zoals de Karl Johans Gate, de oude handelskade Bryggen, en het uitzichtpunt op de berg Floyen.

Reis alleen maar toch samen met onze singlereizen naar Noorwegen!