Menu

Single reizen Peru

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. Peru ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Peru. Je zult tijdens je single reis door Peru onvergetelijke indrukken opdoen, want je bent hier omringd door cultuur! Overblijfselen uit de Inca-tijd zoals de stad Machu Picchu en Spaans-koloniale architectuur in Cuzco, Arequipa en Puno zorgen voor een onvergetelijke single reis door Peru!

Het Andesgebergte en het Titicacameer, het grootste meer van Zuid-Amerika, vormen hoogtepunten qua natuur.

Het land is erg veelzijdig en dat zul je tijdens onze single reizen door Peru zeker ontdekken: van woestijn tot tropisch regenwoud, je vindt het in Peru. De authentieke indianen kennen een boeiende geschiedenis.

De verborgen stad Machu Picchu zal een hoogtepunt zijn van je single reis Peru. Omdat deze stad nooit ontdekt is door de Spaanse veroveraars, kan je er nu tijdens je Peru single reis nog van genieten!  De Nazcalijnen vormen een compleet raadsel tijdens je Peru single reis: hoe ze ontstaan zijn is onduidelijk, maar deze mysterieuze figuurtekeningen zijn honderden jaren oud.

De mooiste stad van Zuid-Amerika, zo wordt Cuzco ook wel genoemd. Deze stad moet je zeker bezoeken tijdens je Peru single reis. Spaanse herenhuizen, kloosters en kerken zijn bovenop de fundamenten van Inca-ruïnes gebouwd. Ga raften of ontdek de omgeving te paard. Gelegen aan de voet van de Misti-vulkaan vind je Arequipa, de ‘witte stad’.

Onze single reizen door Peru bieden je een perfecte mix van cultuur en natuur.

Ga mee op een van onze single reizen Peru!