Menu

Single reizen Sri Lanka

Alleen reizen, maar toch samen, dat zijn single reizen. Sri Lanka ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Een singlereis Sri Lanka zorg voor adembenemende momenten. Tijdens het reizen door Sri Lanka, de ‘Parel van de Indische Oceaan’ maak je kennis met de schoonheid van dit land. Prachtige natuur, talloze rijstvelden, hoge bergen en schilderachtige dorpjes wisselen elkaar af. Ook cultureel valt er genoeg te ontdekken in Sri Lanka. Je reist langs grottempels, boeddhistische monumenten en de oude koningsstad Anuradhapura, een van de heiligste boeddhistische bedevaartsoorden .

Maak je een single reis Sri Lanka, dan maak je kennis met een paradijs op aarde. De tropische, hagelwitte stranden met haar palmbomen geven je zeker dit unieke gevoel. Het is heerlijk om een strandwandeling te maken of te genieten van de zonsondergang met in je hand een smakelijke cocktail.

Religieuze bezienswaardigheden heeft Sri Lanka ook te over. Het land kent vier verschillende godsdiensten die allemaal  een voorname rol spelen. De hoofdstroming is het boeddhisme, maar ook het hindoeïsme, christendom en de islam worden aangehangen. Je komt Boeddhabeelden tegen tijdens je singlereis Sri Lanka, maar ook tempels en moskeeën. In de grottempels van Dambulla geniet je van de Boeddha’s en indrukwekkende wandschilderingen.

Tijdens je reis door Sri Lanka reizen kom je vast en zeker ook oog in oog te staan met verschillende wilde dieren. Tijdens een jeepsafari in de schitterende reservaten bij Udawalawe en Yala zie je olifanten, luipaarden, krokodillen en bonte vogels. Ben je benieuwd naar onze single reizen Sri Lanka? Kijk dan snel in ons reisaanbod en ontdek dit schitterende land!